Zorgverzekering defensie

In vrijwel elk zorgpakket van een willekeurige aanbieder zitten verzekerde dekkingen die je wellicht helemaal niet nodig hebt. Als je een alleenstaande man bent heb je bijvoorbeeld niets aan het vergoeden van zwangerschap. En als je nooit naar het buitenland gaat is verhoogde vergoeding van medische zorg in het buitenland voor jou niet van belang. Dit soort dekkingen zijn dan zonde van je premie.

De zorgverzekeringmodule van DefensiePolis stelt je in staat om de zorgverzekering te kiezen die echt bij je past. Je betaalt dan nooit te veel.

Indien je van rechtswege al verzekerd bent tegen zorgkosten, dan is een aanvullende verzekering altijd mogelijk.

Zorgverzekering voor militairen

Ben je militair in actieve dienst? Sluit dan je zorgverzekering af via DefensiePolis. Alleen dan profiteer je van de volgende speciale dekkingen: 

  • Volledige dekking voor hogere zorgkosten in het buitenland.
  • Extra zorgkosten door medische behandelingen als gevolg van de uitoefening van je beroep alsmede ontstaan tijdens missie of uitzending zijn volledig meeverzekerd.

Defensie zorgverzekering los afsluiten of in een totaalpakket? 

Bij DefensiePolis kun je een zorgverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen die allemaal speciaal zijn gericht op de militair in actieve dienst. 

Kies voor een zorgverzekering van DefensiePolis

Kies je voor DefensiePolis, dan profiteer je van de volgende voordelen: 

  • De scherpste online premies.
  • Een persoonlijk adviseur met kennis van defensie.
  • Pakketkorting bij afsluiten van 3 of meer verzekeringen.
Premiecalculator
Bereken nu online je premie voor onze totaalpakketten