DefensiePolis

De DefensiePolis biedt alle verzekeringen voor onze belangrijke dienstverleners zoals militairen, politiefunctionarissen, brandweerlieden en overige hulpverleners zoals ambulancepersoneel in actieve dienst, veteranen, medewerkers in opleiding, burgerpersoneel, ex-dienstverleners alsmede hun gezinnen.

 

DefensiePolis - PolitiePolis is er voor alle medewerkers en ex-medewerkers met hun gezinnen van Defensie, Politie, Brandweer en overige hulpdiensten zoals ambulancepersoneel.

Onze verzekering geldt voor de medewerkers in actieve dienst zoals militairen van de landmacht, luchtmacht, marine en mariniers, politie- en brandweermedewerkers maar ook voor het burgerpersoneel.

Ben je in actieve dienst dan bieden wij op verzoek speciale voorwaarden voor u zoals:

 • verzekerd blijven indien je ivm de missie of uitzending wordt uitgeschreven bij het GBA (Gemeentelijke Basis Administratie);
 • je woning blijft verzekerd terwijl jij (en eventueel je gezin) in het buitenland verblijven i.v.m. de uitzending en je woning met inboedel in Nederland verzekerd moet blijven, al dan niet tijdelijk verhuurd;
 • je wilt dat je eigen spulletjes zoals kleding, laptop, mobiele telefoon etc ook gewoon verzekerd zijn in de kazerne, compound, legertent, hut of cabine;
 • je wilt ook de kinderen die bij je ex-partner wonen meeverzekerd zijn op de reisverzekering indien je ze meeneemt op vakantie;
 • je aansprakelijkheidsverzekering blijft van kracht tijdens uitzending;
 • je wilt een reis- / annuleringsverzekering die langer van kracht is dan de standaard 90 dagen;
 • je wilt een auto verzekeren met een in Nederland uitgegeven NATO kenteken.

Je hebt keuze uit diverse opties:

 1. Online verzekerings pakket;
 2. Expat verzekerings pakket;
 3. Verzekeringen vergelijken, offerte aanvragen en afsluiten;
 4. Verzekeringen met advies;
 5. Maatwerk verzekeringen;
 6. Uitvaart verzekeringen.

Toelichting:

1. Online verzekerings pakket

Het Privépakket online is een privépakket dat je zelf af kunt sluiten bij onze verzekeringspartner De Goudse Verzekeringen. Dit pakket bevat al je gebruikelijke verzekeringen zoals de verzekering van je woning, je inboedel, apparaten, aansprakelijkheid, autoverzekering, zorgverzekering, gezinsongevallen en reis- en annulering. Dit pakket heeft een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Je vraagt deze verzekering digitaal aan zonder persoonlijk of telefonisch advies en bemiddeling, daardoor krijg je extra korting van ons.

Natuurlijk kunnen wij je ook helpen en adviseren bij het afsluiten van dit pakket, dan betaal je iets meer premie.

Neem contact met ons op: 023 – 525 03 11

2. Expat verzekerings pakket

Ben je geselecteerd voor een misse, actie in het buitenland of uitzending, dan hebben we voor jou een speciaal buitenlandpakket via buitenlandspecialist Goudse Verzekeringen.

3.Verzekeringen vergelijken:

Alle verzekeringen, premies en voorwaarden van de belangrijkste verzekeraars kun je hier zelf vergelijken en online aanvragen

4. Verzekeringen met advies

Dit is een polis met uitstekende voorwaarden die wij kunnen uitbreiden met extra dekkingen speciaal voor Defensie- en politiemedewerkers en medewerkers van andere hulpdiensten. Het is ook een echte gezinspolis, vooral geschikt voor mensen die de beste verzekering willen tegen de laagste premie en verder niet willen omkijken naar hun verzekeringspakket. Door speciale relatiekorting en onze lage provisie heb je altijd de scherpste premie en de beste uitgebreide verzekeringen met speciale extra dekkingen voor dienstverleners en natuurlijk een uitstekende schaderegeling. Je kunt bovendien rekenen op de service van het DefensiePolis-team en de backoffice.

5. Maatwerkpolis

Het kan voorkomen dat de premies of de verzekerde dekkingen niet helemaal bij jou passen of dat in jouw situatie de premie toch hoger is dan je verwacht. In dat geval bieden wij de maatwerkpolis. Onze moederorganisatie Wildschut Verzekeringen heeft agentschappen bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Wij onderzoeken voor jou waar je voor de scherpste premie terecht kunt en regelen dat natuurlijk graag voor jou.

Verzekering militairen: de zorgverzekering

Alle militairen in actieve dienst zijn verplicht verzekerd bij de Stichting Ziektekostenverzekering Krijgsmacht (SZVK). De overheid heeft de feitelijke uitvoering uitbesteed aan Univé. Uitkeringen die niet vallen onder de SZVK kun je via DefensiePolis verzekeren.

Je gezinsleden, of jijzelf als je niet meer in actieve dienst bent, vallen niet onder de verzekeringsplicht van SZVK en kunnen via DefensiePolis apart verzekerd worden. Wij werken daartoe met zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid en vele andere aanbieders. Natuurlijk hebben we ook een speciale zorgverzekering voor als je op missie bent of wordt uitgezonden, deze vind je in het Expat Pakket. Bij terugkomst ben je zonder nieuwe keuring of gezondheidswaarborgen weer verzekerd bij Zorg & Zekerheid.

Autoverzekering al dan niet met NATO kenteken.

Bij DefensiePolis kun je ook uitstekend je auto laten verzekeren. Zelfs met auto’s voorzien van een in Nederland uitgegeven NATO kenteken kun je veelal bij DefensiePolis terecht. Actieve militairen zijn uitstekend getraind en gedisciplineerd. Dit zorgt ervoor dat ze meer controle over hun voertuig hebben en een betere, veiligere rijstijl hanteren. Belangrijk voor de beste premie is je postcode, leeftijd en schadeverleden.

Naast een auto- of zorgverzekering kun je bij ons ook voordelig andere verzekeringen afsluiten.

Bekijk alle verzekeringen >