DefensiePolis

De DefensiePolis biedt alle verzekeringen voor militairen in actieve dienst, ex-militairen, veteranen, miltairen in opleiding burgerpersoneel alsmede hun gezinnen. DefensiePolis is voor de marine, de luchtmacht, de landmacht en de marechaussee.

Alle pakketten zijn speciaal samengesteld voor medewerkers van defensie, zodat aan vrijwel al hun wensen kan worden voldaan. Tijdens het samenstellen van onze verzekeringspakketten hebben we veel gepraat met militairen en mensen van de militaire vakbond om een helder beeld te krijgen van wat de wensen en behoeften zijn van personeel in deze sector.

Verzekering defensie: Privépakket of Expatpakket?

Het Privépakket online is het beste gezinspakket voor al je gebruikelijke verzekeringen zoals de verzekering van je woning, je inboedel, je apparaten, aansprakelijkheid, auto, zorgverzekering, gezinsongevallen en reis- en annulering samengesteld tegen scherpe premie.

Ben je geselecteerd voor een militaire misse,  actie in het buitenland of uitzending, dan hebben we voor jou een speciaal buitenlandpakket. Wij gaan daarmee door waar andere verzekeringen stoppen: het Expat pakket.

Onze belangrijkste risicodrager is Goudse Verzekeringen; zo nodig brengen wij je verzekering echter ook onder bij andere verzekeraars. Wij werken met vrijwel alle maatschappijen. 

Verzekering militairen: de zorgverzekering

Alle militairen in werkelijke dienst zijn verplicht verzekerd bij de Stichting Ziektekostenverzekering Krijgsmacht (SZVK). De overheid heeft de feitelijke uitvoering uitbesteed aan Univé. Uitkeringen die niet vallen onder de SZVK kun je via DefensiePolis verzekeren.

Je gezinsleden, of jijzelf als je niet meer in actieve dienst bent, vallen niet onder de verzekeringplicht van SZVK en kunnen via DefensiePolis apart verzekerd worden. Wij werken daartoe met zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid en vele andere aanbieders. Natuurlijk hebben we ook een speciale zorgverzekering voor als u op missie bent of wordt uitgezonden binnen ons expat pakket. Bij terugkomst bent u zonder nieuwe keuring of gezondheidswaarborgen weer verzekerd bij Zorg & Zekerheid. 

Militaire verzekering: de auto

Bij DefensiePolis kun je ook uitstekend je auto laten verzekeren. Zelfs met auto's voorzien van een z.g. NATO-kenteken kun je bij DefensiePolis terecht. Onze premie is extra scherp, want over het algemeen maken defensiemedewerkers minder schade. Actieve militairen zijn uitstekend getraind en gedisciplineerd. Dit zorgt ervoor dat ze meer controle over hun voertuig hebben en een betere, veiligere rijstijl hanteren. 

Naast een auto- of zorgverzekering kun je bij ons ook voordelig andere verzekeringen afsluiten. Bekijk alle verzekeringen

Contactgegevens

Bezoekadres:
Pijnboomstraat 96
2023 VT Haarlem

Tel: 023 - 525 03 11
E-mail: info@defensiepolis.nl

Bankrekeningnummer:
NL22RABO0158428692

Offerte op maat?

Wij sturen u graag vrijblijvend een scherpe offerte met gunstige voorwaarden.

Waarom DefensiePolis?
  • Speciaal voor militairen
  • Dekking tijdens gevechtshandelingen en beroepsongevallen
  • Aantrekkelijk na diensttijd
  • Gratis uitzendcertificaat
  • Extra korting meer dan 2 verzekeringen