Kleinhout Wildschut Collectieve Verzekeringen

KleinhoutWildschut Collectieve Verzekeringen

Inflatie en hoge energiekosten? Bezuinig door te kiezen voor onze voordelige verzekeringen met toch 100% service van een erkend financieel adviseur!

Welkom op de website van Kleinhout Wildschut Collectieve verzekeringen.

Wij zijn:

KW Collectieve Verzekeringen is een samenwerkingsverband tussen Kleinhout (50 Plus) Makelaardij & WHC Hypotheken gevestigd in Hoofddorp alsmede de Wildschut Verzekeringsgroep gevestigd in Utrecht met landelijk verspreide (samenwerkings-)kantoren.

Onder diverse  labels bieden wij speciale doelgroepen verzekeringen tegen hoge kortingen en toch met 100% persoonlijke service en advies:

  • Tijdens kantooruren persoonlijk contact
  • Na kantoortijd 24/7 bereikbaar via E-mail, mobiele telefoon of WhatsApp
  • Je eigen persoonlijke SEH erkend financieel adviseur
  • Hoofdkantoor in Hoofddorp en netwerk via de kantoren in Nederland van de Wildschut Verzekering Groep, gevestigd in Utrecht

Onze werkwijze: 

Wij vergelijken de premies van de populairste intermediaire verzekeraars en kiezen de laagste premie die wij koppelen aan de beste verzekeringsvoorwaarden.

Al uw schadeverzekeringen zoals voor auto, motor, bromscooter, woning, inboedel, buitenhuis, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en reis-annulering onder één dak en in één verzekeringspakket.

Klik op één van onderstaande doelgroepen waartoe u behoort en krijg toegang tot de aanvraagformulieren voor een vrijblijvende offerte voor: 

DefensiePolis: Voor (oud) militairen, marechaussee, hun gezinnen en burgermedewerkers

PolitiePolis: Voor (oud) medewerkers van politie, ondersteunende diensten en Boa’s, burgermedewerkers en hun gezinnen

BrandweerPolis: Voor (oud) brandweermedewerkers en hun gezinnen

ZorgverlenersPolis: Voor (oud) zorgmedewerkers, medici, verpleegkundigen, verpleeghulp, thuiszorgmedewerkers en hun gezinnen

KW Collectieve Verzekering Polis: Voor trouwe bestaande en nieuwe burgerrelaties van Kleinhout Makelaardij, WHC Hypotheken, Kleinhout Wildschut Verzekeringen en Wildschut Verzekeringen.