Offerteaanvraag overlijdensrisicoverzekering en/of uitvaartverzekering (brandweer)

Overlijdensrisicoverzekering en/of uitvaartverzekering

Fijn dat je een offerte aanvraagt voor overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering.

We maken het je gemakkelijk:

  1. Vul het vragenformulier zo nauwkeurig en volledig mogelijk digitaal in.
  2. Ontvang zo spoedig mogelijk een offerte voor de beste verzekering tegen de laagste premie.
  3. Geef je akkoord via e-mail of via WhatsApp (06-53145736) en je bent direct verzekerd vanaf de gewenste datum of desgewenst direct na je bericht.
  4. Je ontvangt alleen achteraf per e-mail het aanvraagformulier indien het offerteaanvraagformulier niet volledig was ingevuld
  5. Je ontvangt op korte termijn de bevestiging en polisstukken via e-mail.

Als je akkoord gaat met deze offerte kunnen wij de verzekering snel voor je afsluiten tegen het navolgende honorarium:

  • Uitvaartverzekering: € 75,- eenmalig
  • Overlijdensrisicoverzekering: € 150,- eenmalig

In combinatie met twee of meer schadeverzekeringen krijgt je € 25,- korting op dit tarief. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur nadat de verzekering is afgesloten. Door het akkoord gaan met de premie ga je ook automatisch akkoord met ons éénmalige honorarium.

Toelichting:

Ook een militair, politiefunctionaris of brandweerman kan een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering afsluiten. Wij werken met de meeste verzekeraars en zoeken de verzekeraar met de beste voorwaarden voor de scherpste premie voor  jou.

Tijdens uitzending, missie of gevechtshandelingen is de overlijdensrisicoverzekering slechts van kracht tot € 400.000,- per persoon en dient de uitkering te zijn verpand aan een hypotheek.

Voor nadere informatie kun je altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Desgewenst kunnen wij je via webcam persoonlijk adviseren.

Zorgverzekeringen:

Militairen in actieve dienst zijn verplicht verzekerd bij de SZVK en volgens het AMAR is daar voor hen geen vrije keuze in. Dit geldt natuurlijk niet voor burgerpersoneel in dienst van Defensie of voor de gezinsleden van de militair. Ook is het niet van toepassing voor veteranen of ex-militairen.

Er zijn heel veel aanbieders van zorgverzekeringen en dit behoeft gespecialiseerd advies. Lees meer over het kiezen van een zorgverzekering.