Over ons

DefensiePolis, PolitiePolis, BrandweerPolis en HulpdienstenPolis maakt onderdeel uit van de Wildschut Groep en wordt geleid vanuit  Hoofddorp door Lex Kleinhout.

Onze backoffice bevindt zich in Utrecht en bestaat uit een team zeer ervaren medewerkers op het gebied van polisacceptatie, administratie en schadebehandeling.

Ons kantoor onderscheidt zich door onze no nonsens mentaliteit en  legt zich toe op persoonlijke service alsmede een goed persoonlijk contact met onze klanten. Daarbij maken we gebruik van de modernste digitale middelen. Ons motto hierbij is: digitaal contact waar het kan, persoonlijk contact als het moet.

Landelijk netwerk

Ons kantoor is verbonden aan het landelijke netwerk van de Wildschut Verzekeringsgroep met vestigingen in grote delen van Nederland.

Op grond van gesprekken met leden van militaire vakbonden, politiefunctionarissen, brandweerlieden en andere hulpverleners is ons gebleken dat mensen die zich dagelijks inzetten voor de veiligheid en het welzijn van ons als Nederlandse bevolking, privé geen gedoe willen bij het regelen van hun financiële- en verzekeringszaken.

Wij werken met vrijwel alle in Nederland werkende verzekeraars. Goudse Verzekeringen verzorgt hierbij ons Online verzekering pakket en levert ook het unieke exclusieve Expat verzekering pakket. Voor auto- en motorverzekeringen hebben wij de keuze uit vrijwel alle verzekeraars waarvan een enkele ook bereid is auto’s met  in Nederland uitgegeven NATO kenteken te verzekeren.

Met onze volmacht maatschappij DAK Verzekeringen hebben wij een speciaal arrangement gesloten voor een compleet verzekeringspakket met aangepaste dekkingen voor militairen, politiefunctionarissen en andere medewerkers van hulpdiensten. Bij een totaalpakket zijn hoge kortingen van toepassing zoals relatiekorting, pakketkorting en extra korting i.v.m. onze lage provisie afhankelijk van het aantal verzekeringen dat u binnen de polis sluit. U kiest hierbij voor het gemak van alles onder één dak. Daarnaast is persoonlijke service en het ontzorgen van onze relaties het uitgangspunt; na het afsluiten heb je er geen omkijken naar.

Altijd bereikbaar

Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Daarom zijn we voor spoedeisende zaken 24/7 bereikbaar. Voor de normale communicatie maken wij bij voorkeur gebruik van telefoon, e-mail, eventueel Skype of het speciaal voor ons ontwikkelde “Advies op afstand”-pakket. Dit zijn handige middelen in het buitenland tijdens uitzending of missie, of als je in Nederland niet dicht bij een van onze kantoren woont.

De verzekeringen en pakketten van Defensie-Politie Polis

Onze verzekeringen en pakketten zijn gebaseerd op de specifieke wensen en behoeften van (oud-)militairen, burgerpersoneel, politiefunctionarissen en hun gezinnen. Deze zijn bovendien altijd flexibel. Wij kunnen je verzekering(en) aanpassen aan vrijwel al je speciale wensen en behoeften. We denken graag met je mee om een passende verzekering samen te stellen.

Defensie- en politiemedewerkers en overige hulpdienst medewerkers zijn uitstekend opgeleid, gescreend op o.a. gezondheid en moraliteit en zeer gedisciplineerd. Daarom geloven wij dat jullie minder risico vormen voor verzekeraars dan anderen. Ook de verzekeraars zelf zijn hier van overtuigd. Daarom bieden zij premies die lager zijn dan gemiddeld, met de allerbeste dekking.

Je typische beroepsrisico’s zijn automatisch via je werkgever gedekt zodat je deze zelf niet hoeft te verzekeren, dat scheelt je weer in je premie. Voor de overige risico’s zorgen wij voor de scherpste premies. Daarnaast berekenen we geen abonnements- of servicekosten achteraf en onze polisvoorwaarden zijn helder. Uiteraard laten we je ook bij schade niet in de steek.

In hoofdmenu van de website vind je onder Verzekeringen informatie over de diverse losse verzekeringen.

  • Onder Online afsluiten of persoonlijk advies vind je een overzicht van de belangrijkste verzekeringspakketten zoals het Online verzekering pakket, Expat verzekering pakket , verzekeren met advies of  Maatwerk verzekeringen.
  • Wil je zelf je premie berekenen en desgewenst digitaal de door jou gewenste verzekering snel zelf afsluiten, ga dan naar de berekenmodules onder Premie berekenen.

Wist u dat u via deze website ook prima een hypotheek of een geldlening kunt regelen? Onze hypotheekpartner WHC Hypotheken helpt u graag.

Zoekt u een huurwoning of wilt u uw woning tijdelijk verhuren? Onze woningverhuurpartner Domica rent a home helpt u graag met de huur of verhuur in heel Nederland.

Wilt u een huis (ver-)kopen?  Onze makelaarspartner Kleinhout (50 Plus) Makelaardij , lid van de NVM en Funda en helpt u graag.

Graag tot ziens.

Lex Kleinhout rmt eha, efa, directeur

DefensiepPolis/PolitiePolis/ BrandweerPolis/ HulpdienstenPolis
Kleinhout Wildschut Verzekeringen

Ingeschreven bij de AFM onder nummer: 12045991 KvK: 72158573