Over ons en onze producten

DefensiePolis, PolitiePolis, BrandweerPolis en HulpdienstenPolis zijn labels van Kleinhout Wildschut Verzekeringen in Haarlem. Ons kantoor legt zich toe op persoonlijke service en goed contact met onze klanten. Daarbij maken we gebruik van de modernste digitale middelen. Ons motto hierbij is: digitaal contact waar het kan, persoonlijk contact als het moet.

Landelijk netwerk

Ons kantoor is verbonden aan het landelijke netwerk van de Wildschut Verzekeringsgroep met vestigingen in grote delen van Nederland.

Op grond van gesprekken met leden van militaire vakbonden, politiefunctionarissen, brandweerlieden en andere hulpverleners is ons gebleken dat mensen die zich dagelijks inzetten voor de veiligheid en het welzijn van ons als Nederlandse bevolking, privé geen gedoe willen bij het regelen van hun financiële- en verzekeringszaken. 

Wij werken met vrijwel alle in Nederland werkende verzekeraars. Goudse Vezekeringen is hierin het belangrijktse voor onze producten. Hiermee hebben wij een aantal speciale verzekeringsproducten ontwikkeld voor de hiervoor genoemde doelgroepen.

Altijd bereikbaar

Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Daarom zijn we voor spoedeisende zaken 24/7 bereikbaar. Voor de normale communicatie maken wij bij voorkeur gebruik van telefoon, e-mail, eventueel Skype of het speciaal voor ons ontwikkelde "Advies op afstand" pakket. Dit zijn handige middelen in het buitenland tijdens uitzending of missie, of als je in Nederland niet dicht bij een van onze kantoren woont. 

Onze verzekeringen en pakketten

Wij berekenen geen abonnements- of servicekosten achteraf en onze polisvoorwaarden zijn helder. Uiteraard laten we je ook bij schade niet in de steek. 

In hoofdmenu van onze website vind je onder Verzekeringen informatie over de diverse losse verzekeringen.

Onder Pakketten vind je een overzicht van onze belangrijkste pakketten.

Onder Dekking vind je de uitleg wat voor zekerheid DefensiePolis/PolitiePolis je kan geven tijdens je werk, tijdens je werk in het buitenland en na je werk (privé).

Onder Premie berekenen kun je zelf de premie berekenen en desgewenst digitaal de door jou gewenste verzekering snel zelf afsluiten.

Het Privé Pakket Online is vooral geschikt zolang je ingeschreven bent bij het GBA, dus ingezetene bent in Nederland.

Het Expat pakket is bestemd voor iedereen die voor zijn werk tijdelijk wordt gestationeerd in, of uitgezonden wordt naar, het buitenland. Of op vredes- of andere militaire- dan wel politionele missie gaat.

Het Maatwerkpakket is voor het aangeven van al je wensen en verzoeken die niet in bovenstaande pakketten vallen.

Bijvoorbeeld verzekeringen voor buitenlandse professionals die in Nederland werken, het verzekeren van een auto met een Natokenteken, een verzekering met een eenvoudigere dekking maar wel een lage premie, makelaardij onroerend goed of hypotheekzaken, een uitvaartverzekering, een overlijdensrisicoverzekering of een zorgverzekering als aanvulling op de voor militairen verplichte SZVK ziektekostenverzekering of in plaats van de niet verplichte SZVK verzekering voor echtgenoot, partner of kinderen.

Alles tot je dienst! 

DefensiepPolis/PolitiePolis

Lex Kleinhout rmt, directeur

Erkend Financieel Adviseur SEH

Ingeschreven bij de AFM onder nummer: 12010013 KvK: 34067871

Waarom DefensiePolis?
  • Speciaal voor militairen
  • Dekking tijdens gevechtshandelingen en beroepsongevallen
  • Aantrekkelijk na diensttijd
  • Gratis uitzendcertificaat
  • Extra korting meer dan 2 verzekeringen
Bereken je premie

Zie direct hoeveel je kunt besparen. Je kunt je verzekeringen ook direct afsluiten.