PolitiePolis

De PolitiePolis biedt alle verzekeringen voor politieagenten, vrijwillige politie en gepensioneerde agenten alsmede hun gezinnen. Al onze pakketten voor politieverzekeringen zijn speciaal samengesteld voor medewerkers van politiediensten, zodat we aan alle wensen kunnen voldoen. Tijdens het samenstellen van onze verzekeringspakketten hebben we veel gepraat met politiemensen om een helder beeld te krijgen wat de wensen en behoeften zijn van personeel in deze sector. Daarnaast is er een extra korting op de premie voor jou ingebouwd.

Politieverzekering: Privé Pakket of Expat Pakket?

Het (gezins)pakket biedt al je gebruikelijke verzekeringen zoals de verzekering van je woning, inboedel, apparaten, aansprakelijkheid, auto, zorgverzekering, gezinsongevallen en reis- annulering, samengesteld tegen een scherpe premie: het Privé Pakket Online.

Ben je geselecteerd voor een politionele actie in het buitenland, ondersteuning van buitenlandse collega’s of andere politiemissies, dan kies je voor het speciale buitenlandpakket. Daar waar andere verzekeringen stoppen, biedt het Expat Pakket alles wat je nodig hebt.

Bekijk alle pakketten >

Zorgverzekering politie

Wanneer je een politieverzekering van PolitiePolis hebt, ben je verzekerd in alle situaties waarin je als agent terecht kunt komen. Je typische beroepsrisico’s zoals molest vallen onder de verantwoordelijkheid van je werkgever, daarom verzekeren wij die niet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rellen, stakingen, opstootjes en alle andere gevallen waarbij er geweld tegen je gebruikt kan worden. Het is immers een beroep waar risico’s aan vast zitten. Zelfs tijdens surveillance kan een situatie dusdanig snel veranderen dat er gevaar ontstaat. Je wilt als agent natuurlijk dat je zorgverzekering alle eventuele kosten van de gevolgen van geweld tijdens je werk dekt. Daarom kun je de risico’s die niet onder de verantwoordelijkheid van je werkgever vallen verzekeren via de PolitiePolis.

Autoverzekering politie

Met de politieverzekering kun je ook je auto laten verzekeren. Deze premie is extra scherp, want over het algemeen maken agenten minder schade. Politiemensen volgen om de drie jaar een rijvaardigheidstraining. Dit zorgt ervoor dat ze meer controle over hun voertuig hebben en een betere, veiligere rijstijl hanteren. Bovendien zijn agenten vaak getuige van zware ongelukken, omdat zij als hulpdienst aanwezig horen te zijn. Ze weten dus welke afschuwelijke gevolgen een slechte rijstijl kan hebben en denken wel twee keer na.

Overige politieverzekeringen

Naast deze voorbeelden kun je ook voordelig andere verzekeringen afsluiten.

Bekijk alle verzekeringen >