PolitiePolis

PolitiePolis: Dé politieverzekering voor alle (ex-)politiefunctionarissen en gezin.

 

 

Klik HIER om op de homepagine de offerte of de verzekering aan te vragen.

 

INFORMATIE:

De PolitiePolis biedt alle verzekeringen voor politiemedewerkers, vrijwillige politie en gepensioneerde agenten alsmede hun gezinnen. Wij trachten steeds voor u de beste verzekeringen te selecteren voor de laagste premie. Wij vergelijken daartoe de meeste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen voor u.Tijdens het samenstellen van onze verzekeringspakketten hebben we veel gepraat met politiemensen om een helder beeld te krijgen wat de wensen en behoeften zijn van personeel in deze sector. Daarnaast is er een extra korting op de premie voor u ingebouwd.

Bij het offreren van auto, motor- of bromfietsverzekeringen vergelijken wij ca 100 aanbieders op premie en voorwaarden voor u. In tegenstelling tot internetaanbieders krijgt u ons als uw persoonlijk adviseur gratis bij. Zijn er meerdere auto- of motorverzekeringen in het gezin?  Profiteer dan van stapelkorting doordat veelal de 2e auto recht heeft op dezelfde no-claimkorting als de eerste auto die verzekerd is bij een verzekeraar, u profiteert van pakketkorting én de PolitiePoliskorting.

Een woonpakket biedt al uw gebruikelijke verzekeringen zoals de verzekering van uw woning, inboedel, apparaten, gezinsaansprakelijkheid, auto, zorgverzekering, gezinsongevallen en reis- en annulering, rechtsbijstand etc. samengesteld tegen de scherpste premie en beste voorwaarden. .

Bent u geselecteerd voor een politionele actie in het buitenland, ondersteuning van buitenlandse collega’s of andere politiemissies, dan kiest u voor het speciale buitenlandpakket. Daar waar andere verzekeringen stoppen, biedt het Expat Pakket alles wat u nodig hebt.

Zorgverzekering politie

Wanneer u een verzekering van PolitiePolis hebt, bent u verzekerd in alle situaties waarin u als agent terecht kunt komen. Uw typische beroepsrisico’s zoals molest en terrorisme vallen echter onder de verantwoordelijkheid van je werkgever, daarom verzekeren wij die niet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rellen, stakingen, opstootjes en alle andere gevallen waarbij er geweld tegen u gebruikt kan worden. Het is immers een beroep waar risico’s aan vast zitten. Zelfs tijdens surveillance kan een situatie dusdanig snel veranderen dat er gevaar ontstaat. U wilt als agent natuurlijk dat uw verzekering alle eventuele kosten van de gevolgen van geweld tijdens uw werk dekt; dat is echter wettelijk verboden. Daarom kunt u die risico’s altijd verhalen op uw werkgever.

Autoverzekering politie

Met de politieverzekering kunt u ook uw auto laten verzekeren. Deze premie is extra scherp, want over het algemeen maken agenten minder schade door hun intensieve opleiding en ervaring. Politiemensen volgen om de drie jaar een rijvaardigheidstraining. Dit zorgt ervoor dat ze meer controle over hun voertuig hebben en een betere, veiligere rijstijl hanteren. Bovendien zijn agenten vaak getuige van zware ongelukken, omdat zij als hulpdienst aanwezig horen te zijn. Ze weten dus welke afschuwelijke gevolgen een slechte rijstijl kan hebben en denken wel twee keer na.

Overige politieverzekeringen

Naast deze voorbeelden kunt u ook voordelig andere verzekeringen afsluiten. Hoe meer verzekeringen in één pakket, hoe hoger de korting is.

 

Belangrijk nieuws over “Politieverzekering”:

 “Politieverzekering” via Reaal Verzekeringen  (Vivat) stopt.

 Kies dus nu voor het sluiten van een goede “politieverzekering” : www.politiepolis.nl” 

  • Wij vernamen dat nieuwe politieambtenaren die zich melden bij Reaal voor een “politieverzekering”  te horen krijgen dat ze zich niet meer kunnen aanmelden hiervoor. Reaal verzekeringen, die voor het bedrijfsbureau van de politie onder de naam “Politieverzekeringen” verzekeringen tegen hoge collectieve korting verzorgt is naar verluid gestopt met het aannemen van nieuwe klanten en verzekeringen.Wij hoorden al een poosje klachten over de service maar men bood uitstekende verzekeringen tegen premies die ver onder het marktniveau lagen maar voor de maatschappij het risico niet konden dekken. Reaal Verzekering blijft als merk bestaan maar de aandelen zijn inmiddels overgenomen door Nationale Nederlanden. Het zou ons niet verbazen als  de huidige collectiviteitskortingen ook voor bestaande klanten op korte termijn komen te vervallen.
  • Hét alternatief is natuurlijk de PolitiePolis:  wij werken  zowel met Reaal verzekeringen als met vrijwel alle andere verzekeringsmaatschappijen in Nederland voor de beste verzekering tegen de laagste premie door de PolitiePoliskorting.

 Ga voor alle opties naar de Homepagina van deze website.

 

Bekijk alle verzekeringen >