Offerte aanvraag uitvaart-, overlijdensrisico- of zorgverzekering

Overlijdensrisicoverzekering en/of uitvaartverzekering

Wilt u een overlijdensrisico- en/of uitvaartverzekering afsluiten? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt van ons dan met spoed een persoonlijke offerte.

Als u akkoord gaat met deze offerte kunnen wij de verzekering snel voor u afsluiten tegen het navolgende honorarium:

  • Uitvaartverzekering: € 75,- eenmalig
  • Overlijdensrisicoverzekering: € 150,- eenmalig

In combinatie met twee of meer schadeverzekeringen krijgt u € 25,- korting op dit tarief. U ontvangt hiervoor een aparte factuur nadat de verzekering is afgesloten. Door het akkoord gaan met de premie gaat u ook automatisch akkoord met ons éénmalige honorarium.

Toelichting:

Ook een militair, politiefunctionaris of brandweerman kan een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering afsluiten. Wij werken met de meeste verzekeraars en zoeken de verzekeraar met de beste voorwaarden voor de scherpste premie voor u.

Tijdens uitzending, missie of gevechtshandelingen is de overlijdensrisicoverzekering slechts van kracht tot €400.000,- per persoon en dient de uitkering te zijn verpand aan een hypotheek.

Voor nadere informatie kun je altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen. Desgewenst kunnen wij u via webcam persoonlijk adviseren.

Zorgverzekeringen:

zorgvergelijker

Militairen in actieve dienst zijn verplicht verzekerd bij de SZVK en volgens het AMAR is daar voor hen geen vrije keuze in. Dit geldt natuurlijk niet voor burgerpersoneel in dienst van Defensie of voor de gezinsleden van de militair. Ook is het niet van toepassing voor veteranen of ex-militairen.

Er zijn heel veel aanbieders van zorgverzekeringen en dit behoeft gespecialiseerd advies. Lees meer over het kiezen van een zorgverzekering.