Algemeen


Ik ga niet langer op uitzending, kan ik mijn verzekering wijzigen?

Zolang u in actieve dienst blijkt kunt u het beste het DefensiePakket handhaven aangezien u ook buiten de uitzending of missie om risico's loopt.  Indien u toch de specifieke militaire  risico's niet meer wilt verzekeren, dan kunt u de polis door ons laten omzetten in een Burgerpakket of een Maatwerkpakket tegen een gering éénmalige bedragje aan kosten. Vraag hiervoor altijd eerst advies aan onze adviseurs.


Kan ik ook mijn gezin meeverzekeren?

Je inwonende gezinsleden zoals je partner en kinderen zijn automatisch meeverzekerd op de DefensiePolis. Dat geldt voor zowel het DefensiePakket, het BurgerPakket als het MaatwerkPakket.


Kan ik ook losse verzekeringen afsluiten, in plaats van een pakketverzekering?

Bij het DefensiePakket en het BurgerPakket zijn minimaal 2 verzekeringen verplicht. Bij het MaatwerkPakket kunt u ook losse verzekeringen sluiten. Deze zijn echter allen exclusief militaire risico's.


Zijn mijn kinderen, die zijn ingeschreven bij mijn ex-partner en soms bij mij logeren, ook verzekerd op mijn polis? Vallen ze ook onder de reis- en ongevallenverzekering?

Bij vrijwel alle polissen zijn uitsluitend de kinderen meeverzekd, die op uw adres zijn ingeschreven. Op uw verzoek verzekeren wij de kinderen, die niet zijn ingeschreven op uw adres doch op het adres van uw ex-partner gewoon mee.