Pakketten


Wat is het verschil tussen het DefensiePakket en het BurgerPakket?

Het DefensiePakket dekt  vrijwel alle specifieke risico's , die door een militair worden gelopen b.v. tijdens gevechtshandelingen, extreme sporten. oefeningen in binnen- en buitenland, lange dienstreizen, tijdens missies of uitzending etc. Deze risico's worden normaal door een verzekeringmaatschappij uitgesloten.  Het BurgerPakket is een uitstekende pakketpolis tegen aantrekkelijke premie en gemakkelijk af te sluiten voor defensiepersoneel, die geen militaire risico's lopen. 


Wat is het MaatwerkPakket?

Het MaatwerkPakket is pakket, dat helemaal kan worden aangepast aan uw wensen. Op één polis kunnen één of meerdere verzekeringen worden gesloten bij verschilldende maatschappijen. Hierdoor kan voor elke verzekering de voordeligste aanbieder worden geslecteerd. De polis kan ook gesloten worden naast de DefensiePolis, bijvoorbeeld voor verzekeringen welke niet vallen binnen het Defensie- of BurgerPakket.


Welke verzekeringen kan ik het beste opnemen in mijn pakket?

Als basis adviseren wij u in elk geval in de DefensiePolis te verzekeren: inboedel, aansprakelijkheid, persoonlijke c.q. gezins-ongevallenverzekering, alsmede de reis- en annuleringverzekering. Dit kunt u indien van toepassing uitbreiden met een opstalverzekering alsmede rechtsbijstandverzekering.