Vergelijken, klikken en afsluiten

Verzekeringen vergelijken, premie berekenen en verzekeringen afsluiten doe je hier zelf.

Verzekeringen vergelijken, premie berekenen en verzekeringen afsluiten doe je hier zelf.

Benieuwd hoeveel je gaat betalen als je een verzekering via Defensie – PolitiePolis afsluit? Kies hieronder de verzekering waarin je geïnteresseerd bent en bereken direct je premie.

Met deze optie bieden wij je een keuze uit de beste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen, waarbij je zelf kunt kiezen tussen de beste voorwaarden of de laagste premie.

Natuurlijk zit in deze optie de speciale korting voor medewerkers van Defensie, Politie en medewerkers van hulpdiensten verwerkt. Je krijgt bovendien extra pakketkorting als je meerdere verzekeringen afsluit.

Je kunt deze ook direct online afsluiten. Wat blijft is de 24/7 service van de Defensie- PolitiePolis, dus ook bij schade, mutaties of andere problemen.

Heb je vragen? Bel ons gerust op 023-5250311 of via ons e-mailadres: info@defensiepolis.nl. Wij geven je graag advies.

Premies berekenen en vergelijken voor:

Bemiddeling

Wij benadrukken dat wij altijd klaar staan om je met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen. Mocht je via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenk dan dat er in dat geval sprake is van bemiddeling op basis van execution only. Dit betekent dat je zelf aansprakelijk bent voor eventuele schade die voortvloeit uit de door jou gemaakte keuzes en ingevoerde gegevens bij het afsluiten van het financieel product.

Liever geen onnodig risico lopen? Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op! Zie ook de andere opties op onze website.