Verzekeringen voor defensiepersoneel en politiefunctionarissen
 

Verzekeringen voor defensiepersoneel en politiefunctionarissen

Bij DefensiePolis vind je verzekeringen voor defensiepersoneel. We bieden verschillende pakketten aan zodat we aan de behoeften van meerdere doelgroepen kunnen voldoen. 

De PolitiePolis is ons speciale pakket voor alle politiefunctionarissen en hun gezin. Verder is het uiteraard mogelijk om een Maatwerk polis samen te stellen aan de hand van jouw specifieke wensen.

Voordelen van een defensie verzekering

DefensiePolis is er voor en door militairen uit alle krijgsmachtonderdelen. We hebben namelijk nauw overlegd met de mensen waarvoor we verzekeringen samenstellen. Dit is de beste manier om duidelijk op papier te krijgen wat de wensen en risico's van militairen zijn. Met onze defensie verzekering ben je tijdens vrijwel alle situaties verzekerd. 

De risico's die rechtstreeks te maken hebben met je beroep of je functie zoals geweldrisico's tijdens acties worden altijd door je werkgever gedekt. Deze risico's zijn particulier niet te verzekeren. 

Onze defensie verzekeringen

Tijdens de gesprekken met militairen en politiefunctionarissen kwamen verschillende wensen naar voren. Zo zijn we uiteindelijk tot een aantal verschillende verzekeringen gekomen. Het is mogelijk om deze gecombineerd af te nemen in een van onze DefensiePolis-, BurgerPolis- of PolitiePolis-pakketten. Je kunt echter ook losse defensie verzekeringen afsluiten als je slechts behoefte hebt aan één of twee specifieke verzekeringen. Maar het is voordeliger om pakketten af te sluiten, omdat je dan profiteert van onze pakketkorting. De losse verzekeringen vind je in het menu links. Elke losse verzekering wordt specifiek toegelicht. 

Heb je vragen over onze verzekeringen voor defensiepersoneel en politiefunctionarissen of bestaat er onduidelijkheid over onze pakketten? Bel voor meer informatie of advies naar 023 - 525 03 11.