Aansprakelijkheidsverzekering

Wil je een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Met een aansprakelijkheidsverzekering dek je jouw wettelijke aansprakelijkheid voor schade of letsel aan spullen van anderen of aan personen. Je hoeft de schade niet zelf veroorzaakt te hebben. Een gesprongen waterleiding in jouw huis kan bijvoorbeeld schade aanrichten bij de buren. Dit is niet per se jouw schuld, maar je bent wettelijk hier wel aansprakelijk voor. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die je zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld je kinderen, huisdieren of visite. Bereken je premie en sluit direct een aansprakelijkheidsverzekering af.

Bereken je premie >

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten voor militairen en politiefunctionarissen

Door je aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten bij DefensiePolis weet je zeker dat alle bijzondere risico’s waar militairen en politiefunctionarissen mee te maken krijgen ook gedekt zijn.

  • De aansprakelijkheid van de verzekerde voor de eigen woning blijft gedekt tijdens de uitzending of missie.
  • Werelddekking is altijd van toepassing, ook tijdens uitzending of missie (bijv. Ned. Antillen).
  • Op de Antillen is naast Wettelijke aansprakelijkheid ook de aansprakelijkheid conform plaatselijk gebruik gedekt.
  • Niet tot het huishouden van verzekerde behorende eigen minderjarige kinderen (bijv. wonende bij de ex-partner) zijn ook meeverzekerd, mits niet elders verzekerd.

Een totaalpakket of een losse aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Bij DefensiePolis kun je een aansprakelijkheidsverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen die allemaal speciaal zijn gericht op de militair in actieve dienst. De kortingen op aansprakelijkheidsverzekeringen gelden niet alleen voor ambtenaren die op dit moment actief zijn, maar ook voor oudgedienden. Benieuwd wat het voordeligst voor jou is? Bereken dan eenvoudig en snel je premie.

Kies voor een verzekering van DefensiePolis

DefensiePolis helpt al jaar en dag militairen, politie en de marechaussee met het afsluiten van verzekeringen. Kies je voor DefensiePolis, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • De scherpste online premies
  • Een persoonlijk adviseur met kennis van defensie
  • Pakketkorting bij afsluiten van 3 of meer verzekeringen