Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wil je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? Dat doe je bij Defensiepolis. Militairen, politie en hulpdiensten kunnen hiervoor bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor al deze mensen. Bereken je premie en sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Bij blijvend 80-100% arbeidsongeschiktheid ontvang je op grond van de WIA maximaal 75% van je laatstverdiende basisinkomen. Om deze status te bereiken moet je gezondheid wel blijvend erg slecht zijn. Verreweg de meeste arbeidsongeschikten zijn 40-60% arbeidsongeschikt en ontvangen daarom maar een klein percentage van het laatstverdiende inkomen. De rest moet je maar zien bij te verdienen. Er wordt hierbij geen rekening gehouden met je opleiding of functie. Dat kan in de praktijk leiden tot een lastige financiële situatie, en dat naast de lichamelijke gevolgen van je arbeidsongeschiktheid. Voorkom dit door een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Neem contact met ons op voor een uitgebreid advies hierover.

AOV afsluiten voor militairen of politiefunctionarissen

DefensiePolis biedt de unieke voorwaarde dat arbeidsongeschiktheid ten gevolge van (oorlogs-)geweld of ontstaan tijdens missie, uitzending of anderszins de uitoefening van je beroep, al dan niet tijdens gevechtshandelingen is meeverzekerd. Het afsluiten van een AOV kan makkelijk en snel online.