Motorverzekering

Ben je in het bezit van een motor, dan kun je deze ook eenvoudig verzekeren via DefensiePolis met naar keuze allrisk dekking (volledig casco), beperkt casco of uitsluitend tegen Wettelijke Aansprakelijkheid.

Volgens de wet ben je als motorbezitter verplicht je motor te verzekeren tegen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Bij een WA-verzekering heb je geen eigen risico. Bij de allrisk dekking is je eigen risico standaard €150,- per gebeurtenis. Tegen korting of toeslag kun je ook kiezen voor een polis zonder eigen risico of een polis met een hoger eigen risico.

Verder heeft onze motorverzekering de volgende voordelen:

  • Vrije keuze van reparateur.
  • Bij volledige cascodekking (allrisk) 3 jaar nieuwwaarde of de aanschafwaarde bij total loss.

Motorverzekering Defensie: speciaal voor militairen of politiefunctionarissen

De motorverzekering van DefensiePolis is speciaal afgestemd op defensiemedewerkers. Dit biedt je een aantal voordelen:

  • Ook verzekerd indien je elders binnen de EU bent gestationeerd.
  • Verzekering met NATO-kenteken mogelijk.
  • Verzekeren met behoud van no-claim na uitzending naar de Antillen.
  • Opgebouwde no-claim jaren in de Antillen tellen bij terugkomst mee voor je motorverzekering, mits je het bewijs van het schadevrij rijden kunt leveren.

Motorverzekering afsluiten, los of totaalpakket?

Bij DefensiePolis kun je een motorverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen die allemaal speciaal zijn gericht op de militair in actieve dienst. Bekijk onze pakketten.

Motor verzekering berekenen

Gebruik de premiecalculator om direct je premie te berekenen. In het Privé Pakket Online vind je de motorverzekering als los onderdeel. Na je premieberekening kun je de verzekering meteen afsluiten, eventueel in combinatie met andere gewenste verzekeringen.