Overlijdensrisicoverzekering

Om je naasten verzorgd achter te laten of hen in staat te stellen in jullie woning te blijven wonen wanneer jij overlijdt, is het sluiten van een goede overlijdensrisicoverzekering veelal noodzaak. Je kunt hierbij kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering met of zonder verpanding aan hypotheek.

Niet rokers hebben veelal recht op een extra korting op de toch al lage premie.

Overlijdensrisicoverzekering voor militairen en politiefunctionarissen

Door je verzekeringen af te sluiten bij DefensiePolis weet je zeker dat alle bijzondere risico’s waar militairen en politiefunctionarissen mee te maken krijgen ook gedekt zijn.

Kies je voor een overlijdensrisicoverzekering van DefensiePolis, dan ben je ook verzekerd indien het overlijden het gevolg is van een ongeval tijdens de uitoefening van je beroep, waar dan ook ter wereld en tijdens uitzending of missie mits het verzekerde bedrag niet hoger is dan €.400.000,– per verzekerde en de verzekering verpand wordt aan een hypotheekverstrekker.

Overlijdensverzekering afsluiten, los of totaalpakket?

Bij DefensiePolis kun je een overlijdensrisicoverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen die allemaal speciaal zijn gericht op de militair in actieve dienst.

De afsluitkosten.

Voor uitvaart- en overlijdensrisicoverzekering geldt een wettelijk provisieverbod. Wij moeten onze diensten dus rechtstreeks bij jou als verzekerde declareren. Het normale tarief bedraagt €.150,– per polis, waarbij wij voor u medewerker van defensie, politie of een hulpdienst 50% korting krijgt indien u minimaal één schadeverzekering via DefensiePolis afsluit. U betaalt hiervoor dan derhalve bij DefensiePolis slechts €.75,– éénmalig!

Indien u een pakket sluit met minimaal 5 verzekeringen, dan betaalt u ons helemaal niets voor ons advies en bemiddeling voor de overlijdensrisicoverzekering

Ons advies:

Voor dit soort complexe verzekeringen heb je altijd het advies nodig van een gecertificeerd erkend financieel adviseur.

Uw defensiepolisadviseur is graag bereid u van dienst te zijn. U kunt ons tijdens de kantooruren telefonisch bereiken op nummer 023-5250311 of vraag  een vrijblijvende offerte aan: