Uitvaartverzekering militair, veteraan of politie

In samenwerking met Monuta biedt DefensiePolis uitvaartverzekeringen aan met de beste dekking tegen een lage premie. Indien je een DefensiePolis, PolitiePolis of Privé Pakket afsluit met minimaal 5 verzekeringen, dan berekenen wij voor een uitvaartverzekering geen advies- of bemiddelingskosten.

Monuta verzorgt als enige maatschappij Veteranenuitvaarten of Uitvaarten met bijzondere eer. De respectvolle uitvaarten van de slachtoffers van de vliegramp met de MH17 werden dan ook uitsluitend door Monuta verzorgd.

Waarom een uitvaartverzekering afsluiten? 

Begraven of cremeren kost tegenwoordig veel geld; wel tussen de € 6.000,- en €10.000,- per persoon. Tegen een geringe premie zorg je er voor dat je familie naast het verdriet om jou ook niet nog eens de financiële gevolgen moeten dragen.

Uiteraard kan het hele gezin op dezelfde polis worden verzekerd.

Uitvaartverzekering in geld of natura

Er zijn verschillende vormen van een uitvaartverzekering. De twee meest bekende zijn de uitvaartverzekering in geld (kapitaal) of in natura (diensten). Bij een uitvaartverzekering in natura worden standaard diensten verzekerd zoals beschreven in de polis. Bijvoorbeeld het werk van de uitvaartverzorger, de kist etc. Bij overlijden 'ontvangen' de nabestaanden deze diensten in principe alleen van aangesloten uitvaartverzorgers. Hebben nabestaanden andere of aanvullende wensen, dan zullen zij zelf bij moeten betalen. Willen ze gebruik maken van de diensten van een niet-aangesloten uitvaartverzorger, dan zal dit niet vergoed worden. Er zal dan ook geen geld worden uitgekeerd. 

Uitvaartverzekering speciaal voor militairen, veteranen en politiefunctionarissen

DefensiePolis is dé specialist in verzekeringen speciaal voor militairen, veteranen en politiepersoneel. Sluit je bij ons een uitvaartverzekering af, dan profiteer je van de volgende speciale voorwaarden: 

  • Geen molestclausule; overlijden ten gevolge van beroepsrisico tijdens missie en uitzending is gedekt
  • Uitvaart met militaire eer mogelijk
  • Veteranenuitvaart mogelijk

Los afsluiten of totaalpakket? 

Bij DefensiePolis kun je een uitvaartverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket aan verzekeringen. Je ontvangt dan een interessante pakketkorting.

Premiecalculator
Bereken nu online je premie voor onze totaalpakketten