Zorgverzekering

 

 

Er zijn heel veel verzekeraars die zorgpolissen aanbieden en heel veel opties waar u al dan niet voor kunt kiezen. Ik verwijs u daarom graag naar onze specialist zorgverzekering binnen onze verzekeringsgroep Wildschut (Vlot) Verzekeringen Rob Beukers.

In vrijwel elk zorgpakket van een willekeurige aanbieder zitten verzekerde dekkingen die je wellicht helemaal niet nodig hebt. Als je een alleenstaande man bent heb je bijvoorbeeld niets aan het vergoeden van zwangerschap. En als je nooit naar het buitenland gaat is verhoogde vergoeding van medische zorg in het buitenland voor jou niet van belang. Dit soort dekkingen zijn dan zonde van je premie. De zorgverzekeringsmodule van DefensiePolis stelt je in staat om de zorgverzekering te kiezen die echt bij je past. Je betaalt dan nooit te veel.

Zorgverzekering burger/defensiemedewerkers, politie- & brandweermedewerkers en hun gezin:

Je kunt kiezen uit de opties:

  1. Zelf vergelijken en online afsluiten door op de banner “Dit is Zorg” op deze pagina te klikken
  2. Uw zorgverzekering (over-) sluiten met advies van onze specialist Rob Beukers door hier te klikken.

 

Zorgverzekering militairen

Een militair kan voor zichzelf geen zorgverzekering afsluiten, omdat:

  1. Militairen verplicht verzekerd zijn bij de SZVK en volgens het AMAR geen vrije keus hebben in zorgverzekering. De SZVK is een ZBO binnen de overheid en verantwoording verschuldigd aan de Minister van defensie.
  2. Militairen verzekerd bij de SZVK zijn al maximaal verzekerd, waardoor er geen extra verzekering nodig zou zijn. Indien de kosten veel hoger zijn in het buitenland passen wij de vergoeding daarop aan.
  3. Medische behandelingen ontstaan tijdens en/of gevolg van missie of uitzending zijn al geregeld het veteranen besluit en bijbehorende regelingen, indien deze niet voor rekening van de SZVK zijn.

Zorgverzekering voor oud-militairen, veteranen en gezinsleden van militairen

Gezinsleden van de militair, oud militairen en veteranen zijn niet verzekerd bij de SZVK en kunnen zelf hun zorgverzekering kiezen.

Als je uit militaire dienst treedt, dan ben je automatisch verzekerd bij Zorgzaam, dit is een collectieve verzekering voor oud militairen en hun familieleden. Zodra je echter na je diensttijd een andere baan vindt, dan ben je niet meer verzekerd onder de collectieve Zorgzaam verzekering. De verzekering bij Zorgzaam is in tegenstelling tot de SZVK niet verplicht. Wellicht past de dekking van Zorgzaam je toch niet helemaal. Het is altijd zinvol om deze dekking te vergelijken met andere aanbieders. Natuurlijk kunnen onze specialisten je daarbij helpen. Wij bieden:

  • De scherpste premies.
  • Een persoonlijk adviseur met kennis van defensie.
  • Voor spoedeisende zaken 24/7 bereikbaar
  • Extra korting bij afsluiten van 3 of meer verzekeringen.

Ons advies:

Via de link “Dit is zorg” op deze pagina kun je zelf al zien of het interessant is voor u om uw zorgverzekering (over) te sluiten bij ons kantoor.

Voor dit soort complexe verzekeringen heb je naar onze mening altijd het advies nodig van een gecertificeerd erkend financieel adviseur gespecialiseerd in zorgverzekeringen.

Onze specialist zorgverzekeringen Rob Beukers  is graag bereid u van dienst te zijn.

Klik hier voor de zorgpolis met advies van onze specialist Rob Beukers.

Lex Kleinhout rmt efa, directeur

DefensiePolis/ PolitiePolis/ BrandweerPolis