Wonen, hypotheek en lenen

Het gemak van alle diensten onder één dak!

DefensiePolis biedt in samenwerking met haar partners een ruim pakket aan aanvullende diensten.  Of u nu kiest voor kopen of huren van een wonen, een eigen plekje is ontzettend belangrijk, zeker als je zo’n zwaar beroep hebt als jullie.  Onze partner Kleinhout   (50Plus) Makelaardij is lid van de NVM en Funda en kan u helpen bij het kopen of verkopen van uw woning waar u ook woont in Nederland.

Voor het kopen van een huis heb je een hypotheek nodig; onze partner WHC Hypotheken heeft diverse vestigingen verspreid over het land en geeft u graag onafhankelijk advies. Webcamadvies (= persoonlijk advies op afstand) is natuurlijk ook mogelijk. Bij WHC Hypotheken kunt u ook uitstekend te recht voor een voordelige persoonlijke lening of doorlopend krediet. WHC Hypotheken werkt samen met vrijwel alle geldverstrekkers.

Als u voor langere tijd uitgezonden wordt b.v. naar onze westelijke koninkrijksdeel dan wilt u uw woning vast niet leeg laten om veiligheids- en financiële redenen. Tijdelijk verhuren is dan de oplossing!  Onze partner Domica (rent a home) beschikt is de grootste landelijke verhuurder en heeft vestigingen in heel Nederland. Natuurlijk kunt u ook via één van de Domica-vestigingen een woning huren.

Voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen van voorlopige teruggave of het aanvragen van toeslagen kunt u te recht bij onze partner Administratiekantoor K.A.S; relaties van DefensiePolis krijgen – afhankelijk van de afgenomen diensten altijd  een grote korting op het normale tarief. Neem vrijblijvend contact op.

Hebt u een juridisch probleem? Overweegt u uw relatie te verbreken?  Onze partner Ripperda-Advocaten is thuis in alle juridische zaken en is o.a. gespecialiseerd in echtscheidingszaken waaronder mediation.

Neem vrijblijvend contact op met onze partners:

Voor verkoop of koop van een woning:

Email: info@kleinhout.nl  Telefoon: 023-5251106

 

Voor hypotheek of een lening:

Email: info@whchypotheken.nl  Telefoon: 023-5250311

 

Voor het verhuren of huren van een woning:

Neem contact op met de Domica-vestiging bij u in de buurt (www.domica.nl) of met utrecht@domica.nl Telefoon: 023-2319400

 

Voor het verzorgen van uw aangifte IB of toeslagen:

Email: info@kleinhout.nl  Telefoon: 023-5251106

 

Voor juridisch advies of mediation:

Email: info@ripperdaadvocaten.nl  Telefoon: 023-5251900